facebook
  1. Home
  2. /
  3. De Mindset Mastery Methode...
  4. /
  5. De 12 Universele Wetten

terug naar cursusoverzicht

De 12 Universele Wetten

Welkom in deze module waarin het leren kennen en begrijpen van de 12 universele wetten centraal staat. 

Het leren kennen van de spelregels van het leven (zoals ik ze graag noem) en het in harmonie gaan werken met deze wetten, zorgt ervoor dat je manifestatieproces vele malen effectiever wordt. Je zult merken dat alles stapje bij beetje meer gaat stromen. Je doelen realiseren gaat steeds makkelijker en moeitelozer en je ervaart meer flow en plezier op de weg naar je verlangens toe. Waardoor je leven elke dag leuker en leuker wordt. Ik wens je toe dat de kennis van deze 12 universele wetten jouw leven net zo mag verrijken als dat het dit voor mij heeft gedaan!

Op alles waar jij werkelijk naar verlangt!

 

Introductie

Waarom de 12 Universele Wetten?

In deze video neem ik je mee in waarom het zo belangrijk is in jouw manifestatieproces om de 12 Universele Wetten te kennen en te weten hoe je ze kunt toepassen. Je zult merken dat deze les je gaat helpen om jouw motivatie om te leren hoe je deze 12 wetten voor jou kunt laten werken alleen maar vergroot. Waardoor de effecten die jij gaat ervaren, door te werken met deze wetten, alleen maar groter zullen worden.

De 12 Universele Wetten deel 1

Hieronder vind je de Masterclass ‘De 12 Universele Wetten’. In deze masterclass leer je de 12 universele wetten begrijpen en je leert hoe je elk van deze wetten vóór je kunt laten werken door ze toe te passen in jouw dagelijkse praktijk.

De 12 Universele Wetten deel 2

Cheatsheet

werkboek-wat-wil-je-echt